Sinds 1 januari 2024 heeft de oprichter van Kurve, Theo Schijf, het stokje overgedragen aan maar liefst twee nieuwe eigenaren: Jap en Rik. Samen met Bram – die al langer eigenaar is – zullen zij vanaf nu de leiding hebben. De drie heren hebben het geluk dat Theo Kurve nog blijft versterken en ondersteunen in zijn nieuwe rol als sparringpartner en als onderdeel van team development. In dit nieuwsbericht stellen wij Bram, Jap en Rik aan je voor. 

Bram van Tongeren – Chief Executive Officer
Bram loopt al heel wat jaren mee bij Kurve en heeft al diverse rollen gehad binnen het team. Sinds 2017 staat hij met Theo aan het roer en houdt hij zich bezig met innovatie en didactiek. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds maar dan in de rol van CEO met Rik en Jap aan zijn zijde. Waar Bram het meeste naar uitkijkt in deze nieuwe rol en samenwerking? “Rik, Jap en ik delen dezelfde passie. Dat werkt versterkend en zorgt voor een fantastische energie. Met z’n drieën bouwen we verder aan een betekenisvolle missie en prachtig bedrijf om samen met alle collega’s onze dromen te verwezenlijken. We inspireren elkaar; krijgen voortdurend nieuwe inzichten, delen nieuwe ideeën om samen verder te komen en we dagen elkaar uit. Ik voel me enorm krachtig met Rik en Jap aan m’n zijde en ik ben ervan overtuigd dat we tot grote hoogte kunnen stijgen met elkaar,” aldus Bram.

Jap Mul – Chief Technology Officer
Bijna 3 jaar geleden stapte Jap bij Kurve binnen om zich bezig te gaan houden met software development. Samen met het development team zette hij de stabiele basis neer waar Numo vandaag de dag op draait. Uiteraard brengt zijn nieuwe rol binnen Kurve ook uitdagingen met zich mee, vertelt Jap: “Gezien de snelle groei van Kurve en de hoge werkdruk, is een van de grootste uitdagingen het beheren van deze groei op een duurzame manier. Dit omvat het vinden van een balans tussen innovatie en het welzijn van werknemers. Daarnaast kan het een uitdaging zijn om Kurve te positioneren in een concurrerende markt. Daarbij willen we ervoor zorgen dat het bedrijf trouw blijft aan zijn missie terwijl het commercieel succesvol blijft. Een uitdaging die ik graag aan ga samen met Bram en Rik!”

Rik de Rooij – Chief Operating Officer
Ook Rik houdt zich al jaren bezig met software ontwikkeling, en sinds vorig jaar bij Kurve. Met zijn frisse blik bekijkt hij de huidige technieken en processen binnen Kurve en probeert hier meer efficiëntie in aan te brengen. Als wij vragen wat Rik’s grootste droom is voor Kurve hoeft hij niet lang na te denken: “Mijn grootste droom voor Kurve is om het te ontwikkelen tot een buitengewoon aangename werkgever, een plek waar iedereen met plezier en trots bijdraagt aan onze mooie missie. Het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich gesterkt voelt om innovatieve oplossingen voor het onderwijs te ontwikkelen, is voor mij het ultieme doel. Ik streef ernaar dat Kurve synoniem staat voor zowel baanbrekende educatieve producten als een inspirerende en ondersteunende bedrijfscultuur.”

Wil je Bram, Jap en Rik nóg beter leren kennen, bekijk dan snel onderstaande video en kom erachter wie er volgens hen de meest innovatieve ideeën heeft. En wie zou er het best overleven op een onbewoond eiland?